Nieuw! Het smoelenboek ...

Tijdens een van de Algemene Ledenvergadering werd een leuk idee geopperd: waarom geen 'smoelenboek' gemaakt op internet. Smoelenboek klinkt erg 'plat',
doch het is leuk, niet? Klik hieronder op de smiley om een kijkje te nemen!

Concours d'Elegance:

  Wowww! Een fantastische foto-productie van het huwelijk van Iwan en Janneke.

Drie maal raden waar hun liefde naar uit gaat! Zij staan er (samen) kleurig op.

Het was immers ook een feestje voor de A112, zoals jullie kunnen zien ...

 

 

  Wederom een terechte vermelding binnen ons Concours d'Elegance: Marcel en Wilma gaven elkaar het ja-woord op een wel heel speciale wijze: op 11 - 11 - 11 en in een A111! Hoe kon dat nog beter?

En oh ja..., het moest natuurlijk een Autobianchi zijn, de auto waarop beiden verliefd zijn, maar dan wel op de tweede plaats ...

Wilma en Marcel: Samen een stralende toekomst gewenst!

 

  Astrid heeft tijdens haar studententijd jaren A112 junior gereden en is er zelfs een keer mee naar Frankrijk op vakantie geweest. Helaas heeft de Autobianchi inmiddels het tijdige voor het eeuwige verwisseld en is niet meer onder ons. Wel wilden zij heel graag in een A112 trouwen wat dan ook gebeurd is. Ziehier het stralende bruidspaar.

 

Komt die gelukkige blik vanwege de A112 ??? 

 

Deze Twentse  Autobianchi Panoramica PICKUP! is MET STIP de foto van de maand geworden. Deze heuse Pickup werd gefabriceerd door Henk. Zo, zo, zo, wat ziet die er stoer uit! Dit is een uniek exemplaar! Herman wist verder te vertellen dat hij beige/grijs aan de buiten-(of buten)kant is en rood/zwart aan de binnenkant.

Wat moeten we hier nog aan toevoegen? Een toppertje ...

 
 

Deze 'in bloei staande' A112 werd aangetroffen in een achtertuin van een verwoed Autobianchi-liefhebber Dat deze zin in het nieuwe jaar heeft, is te zien aan de weelderig groeiende klimop, welk zich langzaam maar zeker eigenaar maakt van deze A112. Een terechte: Lente-A112 !

Toch een leuke als foto van de maand of niet?

Heeft u ook een leuke foto met een Autobianchi als onderwerp, laat het ons weten, leuke worden zeker toegevoegd aan onze website !

 

 

Tijdens Louis' en diens vrouws fietsvakantie in de Franse Bourgogne zagen zij plots twee Franse Autobianchi's op het erf van deze Fransman. Deze levenslustige man was, net als Louis, de trotse bezitter van twee A112's.
Zo te zien is deze er regelmatig druk mee bezig. Zelfs de drie geiten bovenop de rode A112 vinden het een fijn wagentje, getuige hun tevreden blik. Weer een waardige foto als foto van de maand oktober 2007!!!

Wie stuurt de volgende ?

 

 

Lenin begroet Autobianchi in Tjuchem ...  Wat de wereld klein kan zijn. Tijdens het onlangs gehouden Autobianchi Weekend te Groningen kwamen Luit en Annette in het kleine dorpje Tjuchem. Wat schetste hun verbazing???

Zij en hun Autobianchi A112 werden langs de route begroet door Lenin! Wie kan dat nog meer zeggen?

Hartstikke leuk toch ...

 

 

Jong geleerd, oud gedaan?

Even afwachten doch het ziet er wel naar uit.

Jasper is niet 'weg te slaan' uit de A112 van diens vader.

Welke eigenaren hadden/hebben dat nou niet, om eerlijk te wezen

 
  Roger's kat Puk heeft kennelijk kans gezien snel in diens Giardiniera te stappen en rap het portier af te sluiten.

Lachend steekt hij lachend de tong naar zijn baasje uit !

 
Ingezonden door (oud-) Autobianchi-eigenaren:
 

 

001.

De Bianchina Panoramica met een schuifdakje, van Remko . Remko schreef ons dat deze nog 'onder handen genomen' moet worden.

Remko, hij ziet er hartstikke leuk uit en... de jouwe heeft de eer gekregen de allereerste Bianchina in deze fotomap te zijn!

Remko beloofde ons, in ieder geval, een tweede fotootje te zenden indien de Panoramica klaar is. Succes, we zijn benieuwd naar het resultaat !

 

 

002.

De A112 Junior, bouwjaar 1986, van wijlen, dhr. Jambroes. De heer Jambroes nam deze auto over van zijn moeder en maakte er een sportievere versie van. Zo werd de motor voorzien van een Abarth-kleppendeksel en een heuse sportluchtfilter (zie inzet), deze werd voorzien van een speciale alu-slang tussen uitlaatspruitstuk en luchtinlaat om ijsafzetting te voorkomen. Deze leuke A112 had pas 56.000 km gelopen, heeft een leuke uitstraling en is voorzien van alu-velgen en een mooie striping! Inmiddels heeft deze A112 een nieuwe eigenaar/eigenaresse gevonden, wie?

 

 

003.

Een zeldzame en wondermooie Primula Coupe S, bouwjaar 1970. Deze Primula is van clublid Rene. Raar maar waar: zijn vader was de eerste eigenaar van deze auto. Nadat de auto verkocht werd aan een FIAT dealer in Breda verloor hij de auto uit het oog. Via een collega (welke een zoon van de eigenaar van voornoemde FIAT-garage bleek te zijn) vond hij zijn Primula terug. Rene restaureerde de auto vervolgens piekfijn. Een kostbaar familiebezit met gouden herinneringen!

 

 

 

004.

De gele A112 Abarth 70HP van Richard, Maartje en Gijs. Hun eerste A112 was een blauwe Junior. Deze doorstond de APK niet meer: toen werd het deze. Leuke toevalligheid  was dat het kenteken van deze A112 opvolgde op het kenteken van de blauwe. Zij trachtten nog een tweede, oranjekleurige, Junior met origineel schuifdakje rijdende te houden, doch de roest kreeg helaas de overhand. De oranjekleurige Junior zal binnenkort verhuizen naar hun onderdelenmagazijn. Hoeveel A112's zijn hem reeds voor gegaan?

 

 

005.

Waar een klein A112-je groot in kan zijn! (Uit de oude doos)

Echt waar! Onze oud-voorzitter en bestuurslid, Co, is met deze combinatie (inclusief dakkoffer) jaren met vakantie gegaan met zijn echtgenote. Hij rijdt deze A112 niet meer, doch bleef 'merktrouw'. Nou ja, merktrouw, niet helemaal: zijn vrouw berijdt nu een verre opvolger: de Lancia Ypsilon. Tja, dit is toch geen A112, maar zo houden we toch een klein beetje de A112 in ere, zullen we dan maar zeggen !!!

 

 

 

006.

De Autobianchi A112 Abarth 70HP, type 4, bouwjaar: 1979, van Arleen en Peter. Deze A112 heeft gedurende zijn eerste 17 jaar in zijn geboorteland gereden; de restauratie werd in Nederland voltooid. Het leven op Nederlands wegen begon in 2005 en duurt maar voort. Waar een klein autootje goed in is !
 

 

 

007.

De sportief uitgevoerde Autobianchi A112 (Junior) van Trudy en ons handige bestuurslid: Jan. Hun tweede A112, een Abarth 70HP, hopen wij, na restauratie, ook aan deze fotomap toe te kunnen voegen.

 

 

008.

Een heuse, nog in nieuw -en dus in perfecte- staat verkerende, A112  LX van Hans Ten Hagen, die overigens ook een bijzondere A112 Elite heeft! Hans is een fervent A112 bezitter !

 

 

009.

De voormalige Autobianchi A112 van Manuel Ponti. Manuel gaf aan dat dit de oudste, op kenteken geregistreerde, A112 van Nederland was. Het hiernaast afgebeelde, mooie, exemplaar is  namelijk een A112 (Abarth replica) van het bouwjaar 1969 !

 

 

 

010.

Deze A112 Elite zag voor het eerst het daglicht in 1985 en was eigendom van Miranda en Tim. Het is een van de laatst gefabriceerde typen Elite. Tim meldde dat zijn A112 op dat moment even niet lekker was: hij liep op drie poten als gevolg van een verbrande klep. Een clublid hielp Miranda en Tim bij de reparatie en zorgde dat ze wederom rijden konden. Tim wist verder te melden dat de auto mogelijk nog van een nieuwe laklaag voorzien werd: dan kan deze er zeker weer een aantal jaren tegen!

 

 

011.

De mooie  A112 Abarth 70HP van Patrick. Deze Abarth is van het bijzondere soort: het betreft namelijk een A112 Abarth van bouwjaar 1985 welke geheel als Angsten RS is opgebouwd en uitgevoerd. De A112 heeft elektrische ramen en rondom gele koni’s sport; heeft een veerpootbrug; is verlaagd en heeft rondom brede 175/50/13 banden. Een heuse sportuitlaat van het merk ‘Abarth’ maakt het geheel kompleet. Zitten in deze A112 doe je op Recaro stoelen. Wat moeten we hier nog verder aan toevoegen. Misschien wel dat Patrick al 20 jaar een terechte A112 liefhebber is.

 

 

 

012.

De Autobianchi A112 E van onze vriend Sam uit Zweden. Of eigenlijk: Lancia A112 E. Het bouwjaar is 1979. Er reden en rijden niet zo veel in Zweden. We zijn dan ook zeer blij om deze zeldzaam mooie en bijzondere A112 aan ons foto-album te mogen toevoegen! Sam kocht deze A112 van een oude dame uit Lapland; welke de eerste eigenaresse van deze auto was. De kilometerstand? 008200 kilometer!!! Prachtig toch!!!

 

 

 

 

013.

Gekiekt!!! Tja, wat doe je dan als de Volvo je eens in de steek laat? Gewoon, auto-trailertje regelen en Autobianchi ervoor zetten... en klaar is de klus. Zo kwam de Volvo weer veilig thuis !

 

 

014.

Deze leuke foto mochten we ontvangen van de familie Van der Goot.

Zij zijn zeer in hun schik met hun Autobianchi Bianchina Trasformabile 500, zoals u waarschijnlijk kunt zien. Deze foto werd genomen op het 25 jarig jubileum van de Fiat 500 Club in het Brabantse Vinkel. Er kon werkelijk geen pop, beer of speelgoedauto meer mee… Zij zijn sinds 4

april 1991 eigenaar van deze wonderschone Trasformabile uit 1960: dit is een origineel op Nederlands kenteken verschenen Autobianchi Bianchina!!!

Dit autootje heeft zelfs al drie maal rijdend zijn geboorteland bezocht, wist deze familie te vertellen! Nu wordt hij (op een aanhanger) gereden, voornamelijk naar evenementen. Bedankt! Een hartstikke leuke Bianchina, en de eerste Trasformabile in ons foto-album!

 

 

 

015.

Deze foto van een op een onverharde weg in Frankrijk toen deze A112 (nog) in rijdende staat was. Helaas heeft de toenmalige berijder zijn A112 moeten verkopen omdat de carrosserie slecht begon te worden. De A112 vond in 2002 een nieuw 'onderkomen' bij een liefhebber in Haarlem welke deze A112 op zou knappen/tunen. Hij werd vervolgens niet meer door de oude eigenaar gezien. Wie kan meer vertellen over de verdere 'levensloop' van deze leuke A112?

 

 

 

016.
 

Hier tuft Thomas ten Hagen met de A112 Junior 1986 over straat.

Wat maakt zo'n wagentje toch een mooi geluid !
Thomas heeft het motortje en de remmen gereviseerd.
Zijn vader, Louis ten Hagen, heeft de A112 voorzien van
nieuwe spatborden en een voorscherm.
Inmiddels zit de voorruit en het dashboard er weer in.
In 2006 gingen ze samen op voor de APK !

 

 

 

017.

Dit is de Autobianchi Quattroposti van de familie Mensen. Deze komt van oorsprong uit Frankrijk en er zit (nog) geen Nederlands kenteken op. Men heeft ons beloofd dat hij dit jaar rij-klaar gemaakt wordt, dan kan die volgend jaar (misschien) ook mee in de Autobianchi-karavaan! Een verdiende plaats in dit foto-album na dik 5 jaar restauratie. Deze Quattroposti werd gekiekt voor een verslag binnen Elsevier, Thema Auto, uitgave 05-2006.

 

 

018.

Hier een foto van Bart uit Belgïë. Bart is druk bezig met restauratie-werkzaamheden aan zijn A112 Elegant uit 1974. De achterste wielkuipen zijn inmiddels voorzien van nieuw 1,5 mm plaatwerk. Verder is het hem gelukt om nog moeilijk verkrijgbaar plaatwerk te bestellen, wist hij ons te melden. Hij is nog op zoek naar een Abarth (70HP) motortje.
Hij hoopt volgend jaar februari (2006) dit project af te ronden zodat hij
ermee kan rondrijden.

 

 

019.

Hiernaast een foto van de A112 Abarth van André en Marion. De Abarth is van het bouwjaar: 1984. Dit is imniddels hun vierde A112. De eerste A112, (een Junior) kochten zij in 1984; deze auto werd circa 2 jaar later vervangen door een A112 Elite. Deze auto reden zij maar liefst tot 1993. Hierop brak een 'Autobianchi-loze' tijd aan van ongeveer 8 jaar. Dat het moeilijk is om afstand te doen van een Autobianchi wordt hier maar weer eens bewezen: inmiddels rijden ze wederom 3 jaar met deze A112 Abarth. Fantastisch toch!

 

 

020.

Hierbij een hartstikke mooie 3-deurs Primula 65C van onze vriend Kris uit België.  Bouwjaar van deze auto is 1969. Kris is door toeval bezitter van deze auto geworden en wil jullie zijn mooie aanwinst niet onthouden. Vermeldenswaardig aan deze auto is dat hij nog steeds de fabrieks-originele lak heeft en dat hij slechts 41.000 Belgische kilometers gereden heeft!

Deze Primula 65C verdient dan ook een waardige plaats binnen dit foto-album. Dat er meerdere mogen volgen! Kris doet hierbij meteen ook de groeten aan René. Een foto van diens Primula Coupe S treft u aan onder foto nr.: 002 binnen deze fotomap.

 

          

 

021.

Deze maal geen complete auto doch een knap staaltje restauratie/revisie werk.

Clublid Jan heeft de motor van zijn A112 Abarth 70 HP onder handen genomen en zie het oogverblindende resultaat... Subliem!

De carrosserie wordt momenteel ook onder handen genomen.

Wij zijn benieuwd naar het 'over-all' resultaat!!!

 

 

 

 

022.

Dit is alweer de tweede knalgele A112 in ons fotoalbum. De A112 is van Bert. Bert is in 1986 eigenaar geweest van een Junior, welke in 1989 opgevolgd werd door een Elite. Hierop bleef hij 8 jaar Autobianchi-loos.

Vanaf november 2005 is hij wederom de trotse bezitter van een A112: deze tot Abarth omgebouwde Elite. Bijzondere aan deze auto is dat hij voorzien is van speciale blauwe Auto Moto d'Italia sportstoelen/bekleding.

Bert vertelde ons dat hier en daar nog iets gerestaureerd dient te worden: wij wensen hem succes met zijn leuke aanwinst! 

 

 

023.

Ewoud zond ons hierbij deze foto van deze A112. Het gaat hierbij om een A112 Abarth uit 1982. Volgens Ewoud zou deze auto te boek staan als een 900cc uitvoering doch bij controle bleek het dan toch een Abarth te zijn. De A112 is een beetje opgetuigd: zo werd een grote rolkooi; twee kuipstoelen met 4-puntgorders en Koni's geplaatst en werd hij iets verlaagd. Ewoud reed deze A112 sinds september 2005 en heeft er veel plezier van gehad. De A112 is inmiddels 'de paal over', naar Belgie, en heeft aldaar een nieuwe  Belgische eigenaar gevonden.

 

 

024.

Patrick zond deze foto van zijn allernieuwste aanwinst: een Autobianchi A112 Abarth 70HP. Deze A112 is van het bouwjaar 1985 en werd in 1993 vanuit Italie geimporteerd. Deze Abarth is nog in originele staat doch behoeft toch links en rechts even aandacht. Patrick beloofde ons zijn auto voor het eerstvolgende evenement klaar te hebben, zodat wij hem gezamenlijk kunnen bewonderen. Tot slot wist Patrick nog te melden dat  deze A112 twee jaar gestald stond bij zijn 58-jarige eigenaar, dus niet gereden heeft.

 

 

025.

Ewoud meldde ons dat hij in het bezit is van een nieuwe, mooie en keiharde, A112 Junior. Volgens hem een hele verandering: hij mist
-met enige regelmaat- de 5de versnelling  maar geniet desondanks met volle teugen. De A112 stuurt nog steeds leuk, rijdt super in de stad en ziet er bovendien zeer goed uit. De motorkap is mat-zwart gespoten omdat een onverlaat het nodig vond om de naam van een nare ziekte in de lak te kerven. Ewoud, natuurlijk plaatsen we jouw nieuwe aanwinst ook in onze foto-album! Wel beloven eens jouw A112 te laten zien tijdens een toekomstig evenement van de Autobianchi Club Nederland!!!

 

 

026.

Michel is de trotse eigenaar van deze Bianchina 1e serie uit 1959. gebaseerd op de Fiat 500N (met 479 cc motor).

Hij heeft de afgelopen drie jaar fanatiek gerestaureerd en zijn autootje kan nu eindeljk de weg op. Het lijkt hem erg leuk om eens op een van onze evenementen aanwezig te zijn of lid te worden. Lid Coen is in ieder geval al een lobby begonnen om ook Michel in te lijven!!!

We zijn benieuwd!

 

 

 

027.

Van Guido Prigge, een van onze Duitse vrienden (van Autobianchi A112 IG) ontvangen. Diens rode A112 (bj. 1984) met daarachter een caravan, een Eriba Pan van het bouwjaar 1964. Een sterk stuk! Deze foto leek ons wel leuk als binnenkomer voor de vakantie van 2007. Wie doet hem dat na???

 

Guido, Herzlichen Dank. Wunderschöne Ferien sind angesagt!!!

 

 

 

 

028.

De tweede A112 van clublid Bert, gefotografeerd in het Amsterdamse. Deze mag er ook wezen: Bert, die velgjes maken 'm geheel compleet!

 

Bert, Keep it rollin'!

 

 

 

029.

In Antwerpen strandde deze zwarte A112 Junior uit 1986 met een kapotte dynamo. Deze A112 stond een tijdje aangeboden op onze vraag en aanbod-site totdat clublid Patrick 'm zag staan en er als de kippen bij was.

Hij is nu de nieuwe eigenaar van deze leuke A112.

Patrick: veel succes met jouw nieuwe aanwinst!

 

 

 

030.

Deze mooie witte A112 is de nieuwste aanwinst binnen deze foto-album. het is er een van het bouwjaar 1984 en hij is rechtstreeks uit Italië ingevoerd en dus kersvers op de Nederlandse weg. Nieuwe clubleden: Liesbeth en Kees zijn de trotse eigenaars van deze nog prima uitziende A112. Wij hopen hun aanwinst binnenkort eens van dichtbij te mogen aanschouwen en wensen hun veel (rij-)plezier.

 

 

031.

Dit is de tweede witte A112 binnen dit foto-album en deze is van Grady.

Grady heeft hem nu 15 jaar. Deze A112 is van september 1984. Het is een Elite, kleur room wit. Het interieur is in 2007 geheel opnieuw bekleed. Dat deze in zeer goede staat is, kunt u hiernaast zien. Zo, deze kan er zo nog jaren tegen !!!

 

 

 

032.

De A112 Junior van Femmy en Gerrit uit Zwolle. Het is een A112, met trekhaak van Brink en een Hollandia schuifdak, bouwjaar 1981.Zij zijn de eerste eigenaar en onderhouden hem goed, getuige de foto. Hij wordt regelmatig gepoetst en in de was gezet. Inmiddels heeft hij 2 nieuwe voorschermen, een nieuwe radiator en nieuwe bedradingen gekregen. De km. stand is slechts 72.000 . Ze rijden er nog regelmatig mee als het droog weer is. Verder heeft hij altijd in een garage gestaan. Een bijzondere A112: met trekhaak tref je er niet veel meer aan! 

 

 

033.

Ja, na een complete, acht jaar durende, restauratie en revisie is dit een A112 Abarth 70HP om door een ringetje te halen! Jan heeft 'm zelf onderhanden genomen, met uitzondering van het spuitwerk. Dit werd uitbesteed aan een neef van Jan: Gert Kooijman, welke sublieme arbeid verrichtte. Zo mooi rolde hij destijds niet van de fabrieksband!

Een perfecte A112 voor een perfectionist pur sang!

 

 

034.

De Nederlandse familie Autobianchi is woonachtig in het midden van het land. Jan's vrouw was idolaat van een Bianchina Cabriolet, doch de kenner weet dat deze Cabriolets erg schaars verkrijgbaar zijn. Na jarenlang wachten werd er dan toch, per toeval, een gevonden, dachten zij. Niet één doch maar liefst TWEE identieke Bianchina's Cabriolet troffen zij in prima en complete staat aan! Jan, maakte zijn vrouw meteen dubbel blij en kocht ze allebei. Zijn het geen schatjes !!! Tja, welke nemen wij vandaag?

 

 

 

035.

William was jaren bezig met lancia Fulvia’s tot hij deze fraaie 'boyracer ' tegen kwam. Het betreft een origineel Nederlandse A112 Elegant die het grootste deel van zijn leven in Spanje sleet. De A112 was van Fiat dealer V.d. Wal uit Aalsmeer. Na het overlijden van v.d. Wal kwam de a112 naar Nederland. Deze A112 is op wat lakschades na roest, en dus laswerk vrij en staat nog voor 90% in de originele roomwitte lak. William meldde dat hij nog voorzien wordt van een 70Hp motortje en Lancia Fulvia HF stoelen, verder zal de A112 Koni verlaagd worden. De A112,  een super eenvoudige klassieker maar daardoor zeker niet minder leuk!!!

 

 

 

036.

Patrick kijk zo nu en dan nog uit naar interessante A112's. Dit is zijn nieuwst aanwinst en wij moeten bekennen: het is een prachtige. Dit betreft een A112 Junior , bouwjaar: juli 1986 met slechts 81.007 originele km's op de teller! Verder wist Patrick te melden dat hij deze A112 gekocht had van de eerste eigenaresse, met de originele aankoopfaktuur, instructie- en onderhoudsboekjes, zelfs de papieren van de antiroest-behandeling welke deze bij eerste aankoop kreeg, zaten erbij. Dat de antiroestbehandeling geen overbodige luxe was, bewijst de foto en staat van deze A112 wel. Zeker als je bedenkt dat deze A112 nog in zijn eerste lak zit!!! Ze zijn dus nog te kopen, als je goed uitkijkt !!!

 
 

 

037.

De Autobianchi A112 Abarth van bestuurslid Bert. De A112 is kikkergroen (metallic) en is voorzien van een Sound system waar je U tegen zegt! Of deze net zo goed klingt als de Abarth-'sound' uit de uitlaat?

 

 

 

038.
 

Hierbij eindelijk een foto van onze Autobianchi Quattroposti.

Het bouwjaar weet ik niet precies, maar zoals u kunt zien moet er wel het een en ander aan gebeuren.

Menig een is op deze wijze gestart met de restauratie, de Autobianchi was uiteindelijk niet van nieuw te onderscheiden!

Geduld en de ogen goed de kost geven op internet, wil wel eens helpen.

Wij wensen Johan veel succes met zijn restauratie-job!!!

 

 

039.

Het Autobianchi bloed stroomt waar het niet gaan kan ... Jan zag deze op de bekende marktplaats voorbij komen en was er als de kippen bij. Eentje erbij voor diens verzameling! Een A112, bouwjaar 1974, in Abarth uitvoering! Leuk die ronde klokjes en dat chroom. Hij zag er nog behoorlijk uit voor diens leeftijd. Het Abarth grilletje lag nog op zolder, dus die moest er natuurlijk meteen op. Geeft 'm wat meer porem, niet? Jan wist nog dat hij deze ook eens grondig gaat bekijken, waar dit toe kan leiden zien jullie bij foto 033. binnen dit fotoalbum! We zijn benieuwd wat de toekomst brengt ...

 

 

 

  040.

Hij is nu 1 jaar in mijn bezit en ik er al zoveel leuke dingen mee mogen beleven. De oldtimerdagen en de tour- en puzzeltochten, het ontmoeten van andere A112 liefhebbers en ook de clubdag was geweldig. Het is onvoorstelbaar hoe vaak ik met dit autootje wordt aangesproken door mensen die hem vroeger ook gereden hebben. Ze zijn allemaal positief. Ik ga weer een stukje rijden ...

 

   

 

 

Hier kan ook uw Autobianchi Bianchina, 500, Giardiniera, Primula, Stellina, A111, A112 of Y10, of zelfs Autobianchi vrachtauto/autobus staan. Zend daartoe een e-mailtje met fotootje (JPG formaat, ca. 300x200 pixels groot) en een leuke, korte, beschrijving aan: webmaster@autobianchi-club.nl .