2 0 1 2

 • Algemene Ledenvergadering en Hemelvaart-puzzelrit 2012

  Op 17 mei 2012 was het zover... de algemene ledenvergadering met aansluitend de Hemelvaart-puzzelrit. Het nuttige werd met het aangename verenigd! Veel leden vonden het FOM instituut te Nieuwegein. De opkomst was prima: het werd de drukst bezochte Algemene Ledenvergadering! Jan en Trudy stonden weer paraat en zorgden voor een perfecte ontvangst! Arleen en Peter hadden vanuit 'het zuiden' gezorgd voor een lekker stukje vla voor bij de koffie/thee. Voorzitster Annette wist de vergadering, qua tijd, beknopt te houden, zodat de vergadering een dik uurtje duurde om vervolgens de Autobianchi's te starten voor de bekende en traditionele Hemelvaart-puzzelrit. Dit jaar hadden Jan en Trudy de planning/organisatie van de puzzelrit op zich genomen. Het bleek een fantastische rit te zijn! Zoals gebruikelijk werd, na afloop van de puzzelrit, breed na gepraat over de gestelde vragen. 14 equipes namen deel aan de Hemelvaart-puzzelrit.
  De uitslag was als volgt:
   

  1e plaats:  15 punten Rik en Angela van der Vlugt / Bert en Hanny Drukker 
  2e plaats:  14 punten Stephen de Ruiter (+fam.)
  3e plaats:  13 punten Luit Humbert en Annette Rijsemus
  4e plaats:  12 punten Sjaak en Krijn Visser / Jaap Knol en Marcel Visser
  5e plaats:  11 punten Janneke en Wilma Visser / Louis en Guus Ten Hagen / Gudi en Ingrid Pijl / Patrick en Lydia Hink
  6e plaats:   8 punten Annemiek van der Zee
  7e plaats:   7 punten Albert Jan Snethlage (+fam.)
  (De organiserende equipes Jan en René alsmede Trudy en Arleen waren uitgesloten van deelname)

  Rik en Angela beantwoorden de bonusvraag goed en zegevierden. Zij kregen een attentie uitgereikt door Arleen en ontvingen de Autobianchi Club Nederland wisselbeker 2012!!! Voor een verslag van deze mooie dag verwijzen wij graag naar het door Rik en Bert opgemaakte verslag.

  Voor Rik's verslag: Klik hier !

  Voor Bert's verslag: Klik hier !

 • Internationale Autobianchi Meeting Rüthen (Sauerland) 2012

  In het weekend van 8 en 9 september 2012 vond, inmiddels, de vijfde Internationale Autobianchi Meeting plaats. Als startplaats werd het hotel Spitze Warte, gelegen binnen Rüthen in het mooie Sauerland gekozen. Het evenement werd bezocht door Autobianchi liefhebbers uit maar liefst 4 verschillende nationaliteiten. Zo waren onze Italiaanse, Duitse, Franse en natuurlijk Nederlandse vrienden van de partij. Ongeveer 35 Autobianchi's bezochten dit evenement. Een derde deel was afkomstig uit Nederland. Geen slechte opkomst! Wij waren verrast!!! Hasko, Sebastian en Lars hadden hun beste beentje voorgezet en maakten er een zeer geslaagd evenement van!!! Zaterdag werd een ongeveer 150 kilometer lange en prachtige toerrit (met veel bochten en natuurschoon) verreden waarbij wij een bezoek brachten aan een Bergwerk (mijn) en het Sauerland Museum in Arnsberg. Op zondag werd een stadswandeling gemaakt door het monumentale stadje Rüthen, waarbij wij o.a. een touwslagerij bezochten en waar wij door een gids werden rondgeleid. Voor 'het natje en droogje' werd goed gezorgd. Tegen 15.00 uur werd op zondag afgesloten met het uitreiken van de traditionele geschenken. Complimenten voor de organisatie! als dank reikten wij nog een kleine attentie uit aan Hasko, Lars en Sebastian. Tot slot liet het weer zich ook van de beste zijde zien gedurende dit weekend: er viel geen drup, de zon scheen volop!!! Misschien organiseert Frankrijk volgend jaar het Internationaal evenement, afwachten ...

  Klik >>HIER<< voor de foto's
 • Oldtimerdag te Alphen aan de Rijn (15/09/2012)

  Op zaterdag 15 september 2012 bezochten uw webmaster en 'techneut' Jan de Oldtimerdag in Alphen aan de Rijn. Er was veel moois te aanschouwen! Voor een foto-verslag kunt U op onderstaande link klikken:

  Klik >>HIER<< voor de foto's
 • Herfstactiviteit: 'In het Westland is er wat aan de hand' (14/10/2012)

  Op zondag 14 oktober 2012 was het dan eindelijk weer zover: de herfstactiviteit stond weer op de agenda sinds enige tijd. Aanvankelijk bleken de opgaven voor deze activiteit iets tegen te vallen. Omstreeks 7 oktober 2012 hadden zich een handvol equipes gemeld. Mogelijk was de herfstvakantie er ditmaal debet aan dat slechts enkelen de weg richting Noordwijkerhout wilden maken, afwachten ...
  Toen het richting zondag ging, de buienradar maar eens geraadpleegd. Oei, de weersverwachting was niet al te best! Wij twijfelden of wij de A112 van stal zouden halen ... Toen de zondag hebben wij toch maar besloten om de trip vanuit het zuiden naar Noordwijkerhout met de Autobian(KIA) te ondernemen. Het klinkt toch enigszins Italiaans besef ik mij als ik het hardop lees, de woordspeling klinkt zelfs erg Italiaans. Tja, ik zal het Zuid-Koreaanse vervoermiddel, straks, maar op een afstandje parkeren. De rit naar Noordwijkerhout viel mee, een ritje van twee-en-een-half uur, nooit verwacht dat Nederland zo groot was ;-) !
  Bij aankomst bleken een viertal A112's ons reeds voor te zijn geweest. Het werd een leuk weerzien met de organisatoren: Nathalie en Stephen en hun kids! de opkomst bleek allesbehalve tegen te vallen. Maar liefst een kleine 20 deelnemers waren richting Noordwijkerhout getogen. Jammer dat Iwan onderweg met pech moest afhaken. Wij hadden hem er graag bij gehad. M.b.t. de aanwezige Autobianchi's: 4 A112's en 1 Y10 verschenen aan de start. Na een kop koffie/thee te hebben gedronken kregen wij een korte instructie door Stephen. Hij had zijn best gedaan: de routebeschrijving was prima. Het weer bleek niet al te best, doch dat mocht de pret niet drukken. Aan het begin reden wij een mooi stuk langs de Noordzeekust en werden een aantal mooie boulevards bekeken. Vervolgens reden wij kris-kras door het Westland. Nooit geweten dat hier zoveel kassen stonden. We hebben allerlei groenten en bloemen (zelfs orchidee!) -kwekerijen gezien. Stephen en Nathalie hadden zelfs een aantal kleine weggetjes weten te ontdekken/plannen: fantastisch! Omstreeks 17.00 uur, werden wij, na deze fantastische tour verwacht in Condor city. Een grill & BBQ restaurant vlakbij Den Haag. De inrichting was verrassend en leuk. Als het eten ook zo goed zou bevallen, kon de dag helemaal niet meer kapot. Wij waren iets te vroeg daar om deel te kunnen nemen aan de Family Funday, het buffet zou pas om 18.00 uur starten, daarnaast konden wij de Rodeo Bull rijden, prijs gaan schieten bij de Shooting Gallery of een gezellig potje sjoelen bij de Giant Shuffle Board. De kinderen konden pony gaan rijden. Voor ieder wat wils! Wederom een goede keus van de organisatoren. Dit werd spreekwoordelijke slagroom op de taart. Ondanks dat het weer af en toe tegen zat werd het een fantastische dag, welke wij absoluut niet hadden willen missen!!! Een groot compliment aan de Nathalie en Stephen voor de organisatie van deze werkelijk fantastische dag!!!
  U treft een impressie van deze dag aan onder EVENEMENTEN (2012) op deze website. (Verslag van uw webmaster). Snel kijken :

  Klik >>HIER<< voor de foto's