2 0 1 1

 • 11 stedentocht Friesland 2011

  In het weekend van 10 en 11 september 2011 was het eindelijk weer zover. In navolging op het internationale evenement welke wij voor het eerst organiseerden in 2005 (Simpelveld), was het nu de beurt aan Friesland, om precies te zijn, Lemmer. Als startplaats fungeerde het Sporthotel Iselmar.

  De organisatie namen Sjaak Visser en Luit Humbert op zich. Het werd een succes.

  Ik verwijs hiervoor graag na het verslag welke 2 deelnemers (Rik van der Vlugt en Bert Drukker) van dit weekend maakten:

  Voor het (PDF-) verslag van Rik:   Klik >>HIER<<

  Voor het (PDF-) verslag van Bert:  Klik >>HIER<<

  Wat kunnen wij hieraan nog toevoegen???

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Autobianchi BBQ 2011

  Zondagmiddag, 10 juli 2011: het was weer tijd voor de inmiddels bekende en we mogen onderhand wel zeggen: traditionele Autobianchi Club Nederland BBQ te Schalkwijk.   De opkomst was dit jaar redelijk tot goed te noemen. Het weer was goed, we hadden niets te klagen. Een ieder nam zijn eigen eten en drinken mee zodat het goed 'te bikken' was!

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Hemelvaarts-Puzzelrit te Hem 2011 

  Het is ondertussen een mooi evenement geworden, een puzzelrit op de Hemelvaart. Dit keer georganiseerd door Patrick en Lydia, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank! De opkomst was door het mooie weer uitstekend te noemen Patrick gaf een rondleiding door zijn bedrijf  en ook bij de buren werd een kijkje genomen, toevallig ook een clublid. Na een lekkere kop koffie met heerlijke taart werd gestart en werd een supermooie puzzelrit verreden ... 

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Sleuteldag te Hilversum 2011

  De sleuteldag bij Tom in Ankeveen... Tom had diens (garage-) poort wederom geopend voor onze club en had een interessant thema bedacht: wij zouden een Autobianchi eens nader inspecteren aan de hand van de 'basispunten APK'. Dit bleek een goede keus. Tom instrueerde ons vervolgens aan de hand van een puntenlijst wat er zoal belangrijk was en hoe het een en ander diende te werken. Het facilitaire gebeuren was in handen van Tom's lieftallige dochter, zij voorzag iedereen van meer dan voldoende 'smeermiddel' in de vorm van koffie en thee, met cake en koekjes. Ook voor het inwendige werd uitstekend gezorgd!!!

  Klik >>HIER<< voor de foto's