2 0 0 9

 • 40 Anni A111/A112 Turijn 2009

  De viering van het 40-jarig bestaan van de modellen A111 en A112 vond plaats in het weekend van zaterdag 26 september 2009 en zondag 27 september 2009. Als plaats werd gekozen: Turijn (Italië). De Autobianchi Club Nederland nam ook aan dit evenement deel: een aantal leden hadden namelijk reeds aangegeven dit groots opgezette evenement te willen bezoeken. Vanuit Nederland werd gezamenlijk gestart en richting Turijn gereden. Het werd een fantastische ervaring. Een indrukwekkend evenement...

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Autobianchi BBQ 2009

  De inmiddels welbekende Autobianchi BBQ 2009 vond dit jaar weer plaats op de eveneens bekende eerste zondag van juli. Jan en Trudy hadden wederom hun best gedaan en hadden de noodzakelijke BBQ's en houtskool in gereedheid gebracht. Het weer liet zich ook van zijn beste kant zien, dus we waren benieuwd. De belangstelling was wederom goed en velen wisten de inmiddels vaste BBQ locatie (wederom met dank aan de familie van Jan voor het ter beschikking stellen van deze zeer geschikte locatie) te vinden.

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Abarth-meeting in Savigny-lès-Beaune 2009

  Van vrijdag 22 mei 2009 -de dag na Hemelvaart- tot en met zondag 24 mei 2009 organiseerde de Club Abarth France in samenwerking met de Club Ritmo Abarth & Cabrio opnieuw een Abarth-meeting ter herdenking van het overlijden van Carlo Abarth in 1979. Plaats van handeling: het chateau van Savigny-lès-Beaune, nabij Beaune. Annette en Luit bezochten dit Franse evenement.  Het aantal Autobianchi’s A112 Abarth viel ditmaal helaas erg tegen. Op zaterdag was er ’s ochtends de mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘defilé’, twee snelle rondes in en rond Savigny. ‘s Middags was er weer gelegenheid om  een tour te maken van zo’n 70 km., ditmaal door het gebied ten zuiden van Beaune. In de loop van de dag kwamen ook leden van de Franse Alpine-Renault club en de Fiat-Bertone X1/9 club een kijkje nemen. Op zondagochtend was er tijd om afscheid te nemen onder het genot van een kopje koffie en een broodje. Kortom: een evenement met prachtige auto’s, leuke mensen, mooi weer, schitterende omgeving en prima organisatie.

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Hemelvaarts-Puzzelrit te Hilversum 2009

  21 Mei 2009: de jaarlijkse puzzelrit van de Autobianchi Club Nederland stond op het programma. Gestart zou dit jaar worden in Hilversum bij restaurant: 'Het Vliegveld', zoals de naam reeds doet vermoeden: het restaurant lag bij een alleraardigst sportvliegveldje.  Er waren dan ook heel wat equipes in hun autobianchietjes te bewonderen... De rit voerde grotendeels over de Utrechtse Heuvelrug. Ook was er natuurlijk weer een puzzel-element toegevoegd: een 14 tal foto’s, welke voor deze uitzondering eens niet op volgorde stonden,  waren verdeeld over zo’n 100 kilometer route. Dat de foto’s niet in volgorde stonden maakte het natuurlijk heel wat moeilijker om de betreffende plaatsen te vinden. De middag werd vervolgens afgesloten met een heerlijk diner in het restaurant “het vliegveld”. Sjaak en Daan hartelijk bedankt voor het organiseren van deze mooie en interessante (puzzel)dag!

  Klik >>HIER<< voor de foto's