2 0 0 6

 • Autobianchi Weekend Zeeland 2006

  In het weekend van 2 en 3 september 2006 vond het jaarlijkse evenement van de Autobianchi Club Nederland. Dit jaar boden Patrick van de Vijver en diens vader aan dit evenement te willen organiseren en ons daarbij een mooi stukje Zeeland te willen laten zien. Als startpunt gedurende deze dagen diende het restaurant Westkant, gelegen aan de Scheldeboulevard te Terneuzen. Dit bleek een goede keus: er was voldoende parkeergelegenheid voorhanden en dit restaurant was bovendien erg mooi gelegen. Alle deelnemers werden ontvangen met een lekker stukje appelgebak met koffie of thee. Na de begroeting/kennismaking volgde een duidelijke uitleg door Patrick. Zaterdag bedroeg de rondrit ongeveer 90 kilometer. Deze rondrit bestreek het oostelijk gedeelte van Zeeuws Vlaanderen. Op zondag 3 september 2006 zou Patrick het westelijk gedeelte voor ons in petto hebben. De totale afstand van de zondagse rondrit bedroeg ongeveer 100 kilometer. De ritten bleken gemakkelijk te rijden. Zowel het oosterse als het westerse landschap bleken erg mooi. Complimenten voor de Van de Vijver's!
   

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Autobianchi BBQ 2006

  Op zondag 9 juli 2006, omstreeks 13.00 uur, werden de leden met hun Autobianchi verwacht voor een gezellig en culinair ‘onder onsje’. Zoals aangekondigd werd, en inmiddels traditie geworden is, hoefde U geen deelnamekosten te betalen en/of u aan te melden voor deze activiteit: ‘Wie zin had, die kwam …’, dus! De ervaring leert dat deze aanpak als zeer prettig ervaren wordt, zowel vanuit de zijde van de organisatie als die van de deelnemers, immers: geen verplichtingen en een ieder neemt mee wat hij zelf het liefste eet en drinkt. Jan en Trudy hadden gezorgd voor de grill zodat daar niet mee gesjouwd hoefde te worden. In navolging op vorig jaar mochten we ons dit jaar verheugen op een stijgende opkomst. Het weer dreigde uiteindelijke roet in het eten te strooien doch het bleef droog. Er stond alleen een stevige bries doch gelukkig niet zo stevig dat daarmee het vuur werd uitgeblazen! Er werd gezellig gekeuveld en lekker gesmuld. Jan en Trudy bedankt!

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • Hemelvaarts-Puzzelrit te Beusichem 2006

  Op 25 mei 2006 vond de autopuzzeltocht/rally plaats. Dit jaar werd de provincie Utrecht uitgekozen. De route voerde ons door het rivierengebied alsmede het natuurpark: De Utrechtse Heuvelrug. De deelnemers moesten hierbij, zelfs tweemaal, de Lek oversteken met een veerpontje. Dit maakte deze tocht dan ook extra bijzonder. Jammer dat het weer even tegen zat, doch dat mocht de pret niet drukken: de opkomst was goed te noemen. Er verschenen maar liefst 7 equipes aan de start. Daarnaast bezochten 2 overige leden dit evenement. Zij kwamen alleen even een kijkje nemen. We waren dan ook bijzonder verrast hen te mogen begroeten. De autopuzzeltocht werd vervolgens afgesloten met een gezamenlijk diner, waarbij de winnaars, als prijs: het dessert (voor kosten van de Autobianchi Club Nederland) aangeboden kregen. Dankzij de goede organisatie en de goed en mooi uitgestippelde route door Jan en Trudy werd het een geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar!!! Beiden werden hartelijk bedankt voor hun inzet!

  Klik >>HIER<< voor de foto's

 • ALV te Nieuwegein 2006

  Zaterdag, 15 april 2006, te 14.00 uur vond de Algemene Ledenvergadering van de Autobianchi Club Nederland plaats op het FOM instituut te Nieuwegein. Dat dit een bijzonder mooie locatie was, mochten wij vorig jaar reeds ontdekken. Naast het bestuur van de vereniging mochten wij een 6-tal leden begroeten. Veel zaken kwamen ter sprake waaronder de invulling van het voorzitterschap; de invulling van het penningmeesterschap; de contributie vaststelling voor 2007 en de evenementenplanning voor 2006. Onze oud- en zeer gewaardeerd voorzitter: Co Pijl had vorig jaar reeds aangegeven zijn functie neer te willen leggen. Na sluiting van de Algemene Ledenvergadering werd, onder het genot van een drankje en een hapje, nog gezellig nagekeuveld in de uiterst gezellige kelderruimte van kasteel Rijnhuizen. Hierbij willen wij Jan en Trudy, nogmaals hartelijk danken voor de gastvrije ontvangst en voor het belangloos ter beschikking stellen van ‘het natje en droogje’ voorafgaand, tijdens en na de vergadering. Tevens een bijzonder woord van dank aan Jan’s werkgever voor het wederom ter beschikking stellen van de locatie en de koffie. Het was subliem!

  Klik >>HIER<< voor de foto's